Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

ürkü amerikan bar sebebiyle muhtevaerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı haklı iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde evgin çıkış gestaltlabilir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast bekndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye oranlı yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya esaslı açılması gerekir. Kaldırıma sevap açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını sağlamlar.

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve esinti şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Zihnî sakat, tutuklu yahut ıslah edilenlerin barındığı, mezun mensubu mütemadi yer başında olan ve yangın yahut sair müstacel durumlarda kullanıcıları nakledecek kifayetli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına cevaz verilir.

Sahanlığın en az hoşgörülüliği ve uzunluğu, merdivenin kocaliğinden az olamaz. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da ifham etmek, ne davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Kullanılacak isim adetsı 100 kişhayır aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK Pas olmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page